Cantec de gheata si foc  Urzeala Tronurilor  Inclestarea Regilor  Iuresul Sabiilor  Festinul Ciorilor  Dansul Dragonilor

Reducere - 50 % Saga " Cantec de Gheata si Foc "

Reducere -50% Urzeala Tronurilor

Sezonul 5 serial Urzeala Tronurilor - Trailer in premiera

Au fost 7 luni lungi dar iata ca intr-un final, Urzeala Tronurilor, ofera fanilor un trailer pentru sezonul 5 al serialului, cu doua luni si jumatatea inainte de lansarea acestuia. Nu a durat mult timp pana cand simpatizantii, dornici sa vada primele imagini legate de ceea ce urmeaza sa se intample in serial, au luat cu asalt paginile care au publicat trailer-ul, vizualizari de ordinul sutelor de mii adunandu-se la scurta vreme.

Trailer-ul are o durata de doar doua minute si a fost dat publicitatii de catre canalul de televiziune HBO, in cadrul a 200 de sali de cinema IMAX din SUA. Unii dintre spectatori, au reusit sa faca inregistrari pe care le-au publicat pe retelele de socializare si au devenit virale la scurt timp.



Imaginile ne ofera indicii despre temele de baza ale noului sezon, prezentand personajele principale alaturi de noile lor statuturi, Tyrion Lannister aflandu-se in Pentos-ul tropical alaturi de Varys, Jamie si Cersei il jelesc pe Joffrey, Jon Snow se afla in ofensiva iar Arya Stark in Braavos, totodata, prezentandu-se cateva din noile caractere din Dornele nisipoase. Unul din intelesurile care sunt trasmise in cadrul trailer-ului, este acela ca fiecare are o dorinta arzatoare, fie ca e vorba de putere ori razbunare, iar una din importantele dezvaluiri care se fac asupra acelora ce urmeaza, este aceea ca Varys isi doreste ca Tyrion sa o ajute pe Daenerys sa ia Tronul de Fier.

Melodia " We can be heroes "  a lui David Bowie, este pusa drept banda sonora a trailer-ului in care deasemenea, se prezinta in premiera, scene filmate in doua din noile locatii alese de HBO pentru filmarile din sezonul cinci: Sevilla si Osasuna.

Sezonul 5 Urzeala Tronurilor va avea premiera la data de 12 aprilie 2015 la televiziunea americana.

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu